Over Equiplaces

Het prille begin van Equiplaces ligt in 2019, toen zaakvoerder Robin Fierens een weide wou verhuren. Zo gezegd, zo gedaan! Toch? Echter nam hij vast dat er geen goed platform was waar huurders en verhuurders van paarden accommodatie elkaar konden vinden. Als student toegepaste informatica besloot hij er wat aan te doen en richtte hij Weideverhuur.be op. Na enkele maanden werk werd de website gelanceerd en bleek het een success. Hij was duidelijk niet alleen met zijn probleem.

Duizenden gebruikers later was de tijd rijp om het concept van Weideverhuur verder uit te werken. Gewapend met de reeds opgedane expertise begon hij samen met zijn jeugdvriend Jan Gladines te werken aan Equiplaces. Met een grote inzet op gebruiksvriendelijkheid positioneert Equiplaces zich nu als dé oplossing voor paarden-accomodaties in België.

We willen al onze gebruikers door de jaren heen bedanken, jullie zijn de drijfveer achter deze site. Heb je feedback, een suggestie of wil je gewoon eens van je laten horen? Aarzel niet om contact op te nemen via onze contactpagina!

- Jan Gladines en Robin Fierens